VACATURE: auteur/redacteur voor IMP-publicatie

13 december 2018
Ken jij de Unesco Conventie voor het borgen van immaterieel cultureel erfgoed uit het hoofd en ligt immaterieel erfgoed je nauw aan het hart? Ben je thuis in de erfgoedsector en museumwereld? Zit schrijven, (praktijk)onderzoek en redactiewerk je in de vingers? Dan ben jij misschien de M/V/X die IMP zoekt! 

Het Intangible Cultural Heritage and Museums Project (IMP) is een samenwerking tussen 5 partnerlanden (België, Nederland, Zwitserland, Italië en Frankrijk) die op zoek gaat naar praktijkervaring en -uitwisseling rond immaterieel-erfgoedwerking in musea. In elk land vindt een conferentie en expertendag plaats, rond een specifiek thema.

 

In 2020 wordt het project afgerond met een afsluitend symposium, een toolbox én een publicatie. Voor dit laatste is IMP op zoek naar een auteur/redacteur, in de periode april - augustus 2019. 

 

Op www.ICHandmuseums.eu krijg je alvast een eerste blik op het rijke materiaal dat doorheen het project wordt verzameld en (oa.) met een publicatie moet worden ontsloten.

Hier lees je meer over de vacature!