Ontmoetingsdag ETWIE - volzet

Op 24 september strijkt de 8e ontmoetingsdag van ETWIE ,expertisecel voor technisch, wetenschappelijk en industrieel erfgoed, neer bij Stormkop op de Droogdokkensite in Antwerpen. Zet je schrap voor een dag boordevol industrieel erfgoed, met inspirerende lezingen en heel wat maritiem-erfgoedactiviteiten, ook voor de kleinsten!

Het programma biedt voor elk wat wils. Voor de middag nodigt ETWIE verschillende onderzoekers uit. Ze vertellen hoe ze hun onderzoek aanpakken en met welke uitdagingen ze te kampen hebben. Na een lunch verzorgd door topchef Seppe Nobels biedt ETWIE in de namiddag activiteiten aan die in het teken staan van het project Focus Vakmanschap en ander maritiem erfgoed.

Breng je graag je (klein)kinderen mee? Geen probleem! In samenwerking met Stormkop voorzien ze voor kinderen van 6 tot 14 jaar een toffe workshop zodat je intussen zonder zorgen alle lezingen kan bijwonen. De kinderworkshop gaat van start om 10 uur.

 

Voor meer informatie, programma en inschrijven, klik je hier

 

De 8e ETWIE-ontmoetingsdag op zaterdag 24 september is volledig uitverkocht. Wilde je er toch graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar joeri@etwie.be. ETWIE zet je op de wachtlijst en verwittigt jou van zodra er een plekje vrijkomt.

De binnenmast is klaar! | © © Martin Corlazzoli