Open Monumentendag vragenuurtje voor organisatoren

Jaarlijks kun je op Open Monumentendag bekend en minder bekend onroerend erfgoed in Vlaanderen bezoeken. Op zondag 1O september 2023 komt dit erfgoed ‘Met hart en ziel’ tot leven. Herita slaat deze editie een brug tussen onroerend en immaterieel erfgoed. Werkplaats immaterieel erfgoed ondersteunt bij het ontwikkelen van de activiteiten. 

Ga als organisator aan de slag

Hoe krijgt het thema vorm op jouw locatie tijdens de Open Monumentendag? 
Herita somt mogelijke aanknopingspunten en invalshoeken op zodat de bezoeker ook jouw onroerend erfgoed met hart en ziel beleeft! Bekijk de website van Open Monumentendag voor meer informatie. 

Vragensessie 

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan met het thema, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wil je een idee aftoetsen, of ben je op zoek naar expertise of een organisatie om mee samen te werken? 

Schrijf je dan in voor de vragensessie op woensdag 7 december!

Tussen 10 en 12 uur kun je digitaal met je vragen terecht bij Jorijn Neyrinck, coördinator van Werkplaats immaterieel erfgoed en Griet Langbeen, coördinator van Open Monumentendag. Geen vraag is te klein of te groot. Je hoeft niet de hele sessie bij te wonen, maar je kan aansluiten wanneer je wil.

Inschrijven doe je door te mailen naar griet.langbeen@herita.be