Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

IJs bewaren in een ijskelder

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

IJs bewaren in een ijskelder
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Havenfeesten Blankenberge

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Havenfeesten Blankenberge

vlas slijten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

vlas slijten

Broodcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Broodcultuur

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Speculaas bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Speculaas bakken

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten

Wijn maken in Gent

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Wijn maken in Gent
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

De Belgische frietkotcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische frietkotcultuur

Teeltselectie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Teeltselectie

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht
123