Brood bakken op traditionele wijze

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken op traditionele wijze

Het handmatig selecteren van het verbeterd Kempens kieken als allesdagslegger

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Het handmatig selecteren van het verbeterd Kempens kieken als allesdagslegger

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht

Yalda-nacht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Yalda-nacht

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Hopduvelfeesten Asse

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Hopduvelfeesten Asse

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Sport en spel, Eten en drinken

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde

Suikerkunst maken

Eten en drinken

Suikerkunst maken

Het maken van Limburgse vlaai

Eten en drinken

Het maken van Limburgse vlaai

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken

Byzantijnse Psalmzang

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Byzantijnse Psalmzang

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Speculaas bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Speculaas bakken
12345