Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken

Koffie branden en vakkundig zetten bij Cafuné in Brugge

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Koffie branden en vakkundig zetten bij Cafuné in Brugge
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

De Belgische frietkotcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische frietkotcultuur

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Brood bakken in Vlaanderen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken in Vlaanderen

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Clownerie

Muziek en podiumkunsten, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Clownerie

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Speculaas bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Speculaas bakken

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Keramisch theeservies maken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Keramisch theeservies maken

IJs bewaren in een ijskelder

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

IJs bewaren in een ijskelder

Brood bakken op traditionele wijze

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken op traditionele wijze

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten
123