Soedanese koffie maken met een Jabanah

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Soedanese koffie maken met een Jabanah

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Eten en drinken

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Het maken van Hasseltse speculaas

Eten en drinken

Het maken van Hasseltse speculaas

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht

Feesteworp

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Feesteworp

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

De Belgische frietkotcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische frietkotcultuur

Suikerkunst maken

Eten en drinken

Suikerkunst maken

De kunst van het maken van spekken

Eten en drinken

De kunst van het maken van spekken

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

vlas slijten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

vlas slijten

Het bakken en eten van klaaskoeken

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Het bakken en eten van klaaskoeken
12345