Wafels als verjaardagstraktatie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Wafels als verjaardagstraktatie

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Brood bakken op traditionele wijze

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken op traditionele wijze

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Eten en drinken

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Het maken van Limburgse vlaai

Eten en drinken

Het maken van Limburgse vlaai

Het maken van fruittobben in Sint-Truiden

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Het maken van fruittobben in Sint-Truiden

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Wijn maken in Gent

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Wijn maken in Gent

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Kruidengeneeskunde uit Irak

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Kruidengeneeskunde uit Irak

Byzantijnse Psalmzang

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Byzantijnse Psalmzang

Feesteworp

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Feesteworp
12345