Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Het maken van Limburgse vlaai

Eten en drinken

Het maken van Limburgse vlaai

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Het maken van Hasseltse speculaas

Eten en drinken

Het maken van Hasseltse speculaas

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Het bakken en eten van klaaskoeken

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Het bakken en eten van klaaskoeken

Karnemelkstampers

Eten en drinken

Karnemelkstampers

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Eten en drinken

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Soedanese koffie maken met een Jabanah

Bierglazencultuur in Vlaanderen & Brussel

Eten en drinken

Bierglazencultuur in Vlaanderen & Brussel

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Sport en spel, Eten en drinken

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Keramisch theeservies maken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Keramisch theeservies maken

Kruidengeneeskunde uit Irak

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Kruidengeneeskunde uit Irak

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel
12345