Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Floraliën Gent

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Floraliën Gent

Traditioneel en natuurlijk looien van huiden

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Traditioneel en natuurlijk looien van huiden

Teeltselectie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Teeltselectie

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Een moestuinplan(ning) maken

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een moestuinplan(ning) maken
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Het telen van grondwitloof

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Het telen van grondwitloof

Vakwerkbouw

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Vakwerkbouw

Zaden oogsten & wannen

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zaden oogsten & wannen

vlas slijten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

vlas slijten

Taxidermie. Opzetten van vogels in Stuivenberg

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Taxidermie. Opzetten van vogels in Stuivenberg
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

De Garnaalvisserij te paard in Oostduinkerke

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Garnaalvisserij te paard in Oostduinkerke

Natuurlijk verven

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Natuurlijk verven

Pompboren

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Pompboren

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Survakari

Vertellen en taalgebruik , Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Survakari

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

witteren: rijke waters, golvend gras

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

witteren: rijke waters, golvend gras
12