Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Koffie branden bij Stroobants Koffie in Diest 

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Koffie branden bij Stroobants Koffie in Diest 

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Brood bakken in Vlaanderen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken in Vlaanderen

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

Haringhappen in Stokkem

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Haringhappen in Stokkem

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

PANNENKOEKEN BAKKEN MET MARIA-LICHTMIS IN NOORDERWIJK

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

PANNENKOEKEN BAKKEN MET MARIA-LICHTMIS IN NOORDERWIJK

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht

Keramisch theeservies maken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Keramisch theeservies maken
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

De Belgische frietkotcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische frietkotcultuur

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur

Het bakken en eten van klaaskoeken

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Het bakken en eten van klaaskoeken

Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen
12345