Het bakken en eten van klaaskoeken

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Het bakken en eten van klaaskoeken
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Eten en drinken

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Brood bakken in Vlaanderen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken in Vlaanderen

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Bakken in bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Bakken in bakovens

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

PANNENKOEKEN BAKKEN MET MARIA-LICHTMIS IN NOORDERWIJK

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

PANNENKOEKEN BAKKEN MET MARIA-LICHTMIS IN NOORDERWIJK

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Het maken van Limburgse vlaai

Eten en drinken

Het maken van Limburgse vlaai

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Boerenwormkruid en het maken van Diestse Kruidkoeken

Eten en drinken

Boerenwormkruid en het maken van Diestse Kruidkoeken

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Chahar shanbe soori (Het vuurfeest)

Geraardsbergse mattentaarten bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Geraardsbergse mattentaarten bakken
12345