Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Kaas eten met Gentse mosterd en selderijzout

De toekomst voorspellen met een kopje Turkse koffie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

De toekomst voorspellen met een kopje Turkse koffie

Havenfeesten Blankenberge

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Havenfeesten Blankenberge

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Druiven eten voor Nieuwjaar

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Druiven eten voor Nieuwjaar

IJs bewaren in een ijskelder

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

IJs bewaren in een ijskelder

Pirobakken

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Pirobakken

Bakken in bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Bakken in bakovens

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Eten en drinken

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Met de brooddoos naar het werk

Eten en drinken

Met de brooddoos naar het werk

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht

Het maken van Hasseltse speculaas

Eten en drinken

Het maken van Hasseltse speculaas

Wafels als verjaardagstraktatie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Wafels als verjaardagstraktatie

Teeltselectie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Teeltselectie
12345