vlas slijten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

vlas slijten

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Speculaas bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Speculaas bakken
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Jenever stoken met een stoomstookinstallatie

Teeltselectie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Teeltselectie

Broodcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Broodcultuur

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Havenfeesten Blankenberge

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Havenfeesten Blankenberge

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten
123