Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke productie van schuimwijn bij Wijnkelder Soniën

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Pelgrimstafel in het Sint-Julianusgasthuis
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Sport en spel, Eten en drinken

Bier en koers, een vanzelfsprekende combinatie.

Havenfeesten Blankenberge

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Havenfeesten Blankenberge

Suikerkunst maken

Eten en drinken

Suikerkunst maken

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Eten en drinken

Witte en zwarte pensen maken, een streekproduct uit Geel

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Eten en drinken

Italiaans vers pastadeeg maken met de hand

Het maken van Hasseltse speculaas

Eten en drinken

Het maken van Hasseltse speculaas

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

‘TSOUGKRISMA’! Rode eieren tikken op Grieks-orthodox Pasen

Het maken van Limburgse vlaai

Eten en drinken

Het maken van Limburgse vlaai

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken

Uitdeling van de derthienkoeck in het Groot Begijnhof van Leuven

Norouz

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Norouz

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Productie van lambiek op traditionele wijze, Oude Geuze en Oude Kriek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Boerenwormkruid en het maken van Diestse Kruidkoeken

Eten en drinken

Boerenwormkruid en het maken van Diestse Kruidkoeken

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen
12345