Imkeren

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Imkeren

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht

Survakari

Vertellen en taalgebruik , Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Survakari
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Floraliën Gent

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Floraliën Gent

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuurlijk verven

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Natuurlijk verven

Martenitsa

Vertellen en taalgebruik , Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Martenitsa

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Zaden oogsten & wannen

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zaden oogsten & wannen

Manden vlechten uit Teen

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Manden vlechten uit Teen

Botanisch tekenen

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek, Ander

Botanisch tekenen

Een moestuinplan(ning) maken

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een moestuinplan(ning) maken

Bietenlantaarns maken voor Sint-Maarten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Bietenlantaarns maken voor Sint-Maarten

Traditioneel en natuurlijk looien van huiden

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Traditioneel en natuurlijk looien van huiden

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Molenaarsambacht

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Molenaarsambacht

Vakwerkbouw

Natuur en landbouw, Ambacht, vakmanschap en techniek

Vakwerkbouw

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten
12