Immaterieel erfgoed leeft! Kom mee op virtueel café.

Digitaal klinken op het nieuwe jaar: dat mag!
Ervaringen uitwisselen met elkaar: al helemaal. 

Op 14 januari nodigen we jullie – erfgoedgemeenschappen en -beoefenaars – graag uit voor fijne avond samen op het scherm. We kiezen voor ontmoeting en ervaringsuitwisseling, met naast een terugblik op dat gekke 2020 en jullie veerkracht, vooral ruimte voor toekomstplannen. Wat nemen we graag mee richting een kersvers 2021 vol immaterieel erfgoed? Hoe heb jij je praktijk ‘omgedacht’? Welke voorbeelden zijn er en wat kunnen we van elkaar opsteken, leren of nog verbeteren? En wat zou je graag ook in post-coronatijd blijven voortzetten? Een moment om digitale inspiratie op te doen en uit te wisselen.

Aan de hand van enkele inspirerende praktijkervaringen organiseren we gespreksgroepen en een open forum voor wie wil. We maken ook tijd voor een live interventie van Club Zaghareed. Neem er een drankje bij en sluit aan!

Graag deelnemen? Schrijf je in (graag één mail per persoon) bij Jana Kerremans, stafmedewerker Borgen en Participatie: jana@werkplaatsimmaterieelerfgoed.beHeb je zelf een inspirerend verhaal te vertellen? Laat het zeker ook weten aan Jana, zij contacteert je dan zo snel als kan!

Het virtueel café is een initiatief van Werkplaats immaterieel erfgoed in samenwerking met de partners uit het netwerk in Vlaanderen.