You are previewing the website. You can switch to the regular view.

Meer weten

Immaterieelerfgoed.be inventariseert immaterieel erfgoed, illustreert hoe je er rond aan de slag kan en is een wegwijzer voor hulp binnen het professionele erfgoednetwerk. De website geeft zo immaterieel erfgoed in Vlaanderen en de praktijken er rond een gezicht. En samen met jou een toekomst?

IMMATERIEEL ERFGOED LEEFT! SAMEN INVENTARISEREN

Er is in Vlaanderen heel wat immaterieel erfgoed dat in diverse hoeken en lagen van de samenleving leeft. Immaterieelerfgoed.be brengt dat erfgoed in beeld, in al zijn veelzijdigheid. Iedereen kan zijn/haar erfgoed toevoegen aan het overzicht.


Overzicht


AAN DE SLAG! TOEKOMST GEVEN AAN IMMATERIEEL ERFGOED

Zorg dragen voor immaterieel erfgoed, dat is soms een uitdaging. Terzelfdertijd is dit erfgoed ook zo dankbaar om rond te werken. De website bundelt voorbeelden, methodieken en leesmateriaal. En kijkt hiervoor ook over het muurtje van de landsgrenzen. Deel vooral ook jouw inspirerende actie!


INSPIRATIE


ACTUALITEIT. COMMUNICEREN OVER IMMATERIEEL ERFGOED 

Onder actueel delen we relevante actualiteit en vormingen. Een dagje uit? De UiTKalender bundelt activiteiten rond immaterieel erfgoed. Wil je uit eerste hand het laatste nieuws vernemen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.


Actueel


DOE MEE! Breng je immaterieel erfgoed in beeld of deel je actie