You are previewing the website. You can switch to the regular view.

Waarom jouw erfgoed delen?

Je bent fier op je erfgoedpraktijk! Je wilt meer visibiliteit geven aan je project. Je wenst anderen te inspireren. Je zoekt een groep om samen de schouders te zetten onder jouw praktijk. 

Immaterieelerfgoed.be is de plek om jouw immaterieel erfgoedpraktijk of actie te delen met anderen!

 

Wie kan informatie delen?

Heel simpel: iedereen. Iedereen kan, individueel of in groep, een immaterieel-erfgoedpraktijk of (borgings)actie delen. De kennis die te vinden is op immaterieelerfgoed.be groeit dankzij jullie.

Welke informatie kun je delen?

Maak je strandbloemen aan de kust? Vier je jouw verjaardag met een wafelenbak? Loopt er elk jaar een stoet door je gemeente? Heb jij de kennis om een instrument te bouwen? Voeg jouw immaterieel erfgoedpraktijk toe in de grote verzameling

Doen jij en jouw erfgoedgemeenschap een actie om een erfgoedpraktijk toekomst te geven? Inspireer anderen en voeg jouw (borgings)actie toe.

Heb je een oproep, project of wil je graag iets delen via onze communicatie? Stuur ons een mailtje naar info@immaterieelerfgoed.be 

Gedetailleerde informatie over het delen van jouw kennis lees je in de handleiding. We gaan zorgzaam met je informatie om. Hierover lees je meer in de gebruikersvoorwaarden en ons privacybeleid.