Nancy Aillery Juweelontwerp

Juweelontwerp en de uitvoering ervan is een eeuwenoud ambacht dat de laatste jaren gelukkig meer aandacht krijgt. Klanten zijn de massa producten beu en gaan opnieuw op zoek naar originele, handgemaakte juweeltjes. Er zijn meerdere lange en korte opleidingen die je dit mooie ambacht leren, maar zoals zo dikwijls leer je't best door dit met veel liefde te doen. Het is een passie ! Luisteren naar de klanten, hun wensen omzetten in een ontwerp op papier en vervolgens vertalen in goud. Aan de hand van alle prachtige instrumenten en eeuwenoude technieken vorm geven aan het metaal en er een draagbaar, uniek juweel van maken. Of oude juwelen en oud goud recycleren tot nieuwe creaties. Er komen vele nieuwe computer gestuurde programma's, maar de oude zullen steeds nodig zijn en nooit verdwijnen.