Koffie met popcorn

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Koffie met popcorn

Wijn maken in Gent

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Wijn maken in Gent

Yalda-nacht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Yalda-nacht

Bakken in bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Bakken in bakovens

Van vliersiroop tot vlierkomboecha: het doorgeven van kennis over toepassingen met de vlierstruik

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Van vliersiroop tot vlierkomboecha: het doorgeven van kennis over toepassingen met de vlierstruik

Botanie, kennis over planten

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Botanie, kennis over planten

Norouz

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Norouz

Hopduvelfeesten Asse

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Hopduvelfeesten Asse

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Van het gras tot het glas: over boter en karnemelk maken in de Vlaamse Polders

Kruidengeneeskunde uit Irak

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Kruidengeneeskunde uit Irak
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Internationale Paardenprocessie Hakendover ( Tienen)

Vertellen en taalgebruik , Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Internationale Paardenprocessie Hakendover ( Tienen)

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Telen van witloof in de kelder van de Sint-Amanduskerk

Het handmatig selecteren van het verbeterd Kempens kieken als allesdagslegger

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken

Het handmatig selecteren van het verbeterd Kempens kieken als allesdagslegger

Het maken van rijstvlaai in Kanne

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Het maken van rijstvlaai in Kanne

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

De kunst en het vakmanschap van de leifruitteelt

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De kunst en het vakmanschap van de leifruitteelt

Kuipersambacht

Vertellen en taalgebruik , Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kuipersambacht

Reçela kundira: pompoen inmaken op Koerdische wijze

Natuur en landbouw, Eten en drinken

Reçela kundira: pompoen inmaken op Koerdische wijze

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen
12