BRAINSTORMSPEL - snel en in kleine groep

Wil je op een laagdrempelige manier beginnen nadenken over de toekomst van jouw immaterieel erfgoedpraktijk? Heb je nood aan een moment om wat neuzen in dezelfde richting te krijgen? Wil je het in één oefening hebben over wat, waarom én hoe, als een eerste stap met zin in meer?

Dit BRAINSTORMSPEL is een kolfje naar jouw hand!

Gebruik de kaarten met tips en vragen om je immaterieel erfgoedpraktijk in kaart te krijgen. Brainstorm er in eerste instantie op los om dan op een later moment verder aan de slag te gaan.

Voor u getest door de deelnemers aan de workshop ‘Immaterieel Cultureel Erfgoed. Eerste stap richting toekomst’.

Praktisch

WIE? Dit brainstormspel werkt goed met een vijftal mensen rond de tafel. Nodig mensen uit die het immaterieel erfgoed goed kennen, vanuit verschillende perspectieven.Dit brainstormspel werkt goed met een vijftal mensen rond de tafel. Nodig mensen uit die het immaterieel erfgoed goed kennen, vanuit verschillende perspectieven.

DUUR: 90 minuten

Bijlage