Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Ambachtelijke charcuterie maken aan de vismijn in Oostende
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brebis de Brakel - Schapenkaas maken in de Vlaamse Ardennen

Teeltselectie

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Teeltselectie

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Een Cona, V60, Kalita of cold-drip set? De kunst van het koffiezetten.

Havenfeesten Blankenberge

Vertellen en taalgebruik , Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Havenfeesten Blankenberge

IJs bewaren in een ijskelder

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

IJs bewaren in een ijskelder

Het maken van de Veurnse meringuetaart, sinds 1913

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Het maken van de Veurnse meringuetaart, sinds 1913

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Restauratie en vernieuwend gebruik van oude stenen bakovens

Hoevebrood bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Hoevebrood bakken

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Smoutebollen maken in koolzaadolie

Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Broodcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Broodcultuur

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Bierbrouwen in ‘t Hofbrouwerijke in Beerzel
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur

De kunst van theezetten

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De kunst van theezetten

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Draai- en dansorgels bewonderen en herstellen

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht
123