Keramisch theeservies maken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Keramisch theeservies maken

Platbroden bakken in Anderlecht

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Platbroden bakken in Anderlecht

Het maken van de Veurnse meringuetaart, sinds 1913

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Het maken van de Veurnse meringuetaart, sinds 1913

vlas slijten

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

vlas slijten

IJs bewaren in een ijskelder

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

IJs bewaren in een ijskelder

Wijn maken in Gent

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Wijn maken in Gent
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Broodcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Broodcultuur
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Kermiscultuur

Muziek en podiumkunsten, Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Kermiscultuur

Het maken van stroop van Vrolingen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Het maken van stroop van Vrolingen

Speculaas bakken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Speculaas bakken

Passata inmaken

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Passata inmaken

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Zelfgemaakte rauwmelkse Mesopotamische kruidenkazen

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Syrische koffie, een welkomstkoffie.

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

De Belgische/Vlaamse borrelcultuur

Brood bakken in Vlaanderen

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood bakken in Vlaanderen

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Brood, van graanhalm tot boterham met smaak.

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Buuntsies: culinair erfgoed in Ronse

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'

Natuur en landbouw, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Graan malen in de stenen molen 'In Stormen Sterk'
Opgenomen op de Inventaris Vlaanderen

Belgische biercultuur

Feesten, rituelen en sociale gebruiken, Eten en drinken, Ambacht, vakmanschap en techniek

Belgische biercultuur
123